Flauto Dolce -nokkahuiluyhtye – 50 vuotta nokkahuilunsoittoa

Flauto Dolcen (ital. suloinen huilu, nokkahuilu) perusti vuonna 1968 espoolainen musiikinopettaja Aarne Porko. Satu Parkkosen vuodesta 1996 luotsaama harrastelijanokkahuiluyhtye Flauto Dolce toimii Vantaan musiikkiopistossa. Flauto Dolceen kuuluu tällä hetkellä 10 soittajaa, jotka soittavat nokkahuiluja pikkuruisesta sopraninosta aina lähes kaksimetriseen subbassoon asti. Yhtyeen ohjelmisto koostuu pääasiassa renessanssi- ja barokkimusiikista, eli nokkahuilun kukoistuksenajan musiikista sekä uudesta musiikista.  

Uusia innostuneita soittajia etsitään syksyksi!
Flauto Dolce toimii Vantaan musiikkiopistossa. Harjoitukset alkavat tiistaina 20.8. klo 19.00-20.30 Patotie 2 B:ssä Vantaan Louhelassa. Lukukausimaksu on 180 euroa ja sisältää 17 kpl 1 1/2 tunnin harjoituskertaa tiistaisin klo 19.00-20.30. Omien konserttien lisäksi yhtye esiintyy mm. musiikkiopiston tapahtumissa, jumalanpalveluksissa ja yksityistilaisuuksissa. Tervetuloa kaikki innostuneet vanhat ja uudet soittajat!

Lisätietoja
Taiteellinen johtaja:
Satu Parkkonen 
satu.parkkonen(at)kungsvagen.fi

Puheenjohtaja/Webmaster:
Mikko Blomberg
mikko(at)triolimedia.com

Vantaan musiikkiopisto