Alustava kutsu Aarne Porkon oppilaille lauantaina 13.6.2020

Sydämellisesti tervetuloa Aarne Porkon oppilaille, jotka soittivat Flauto Dolcessa hänen johdollaan la 13.6.2020 klo 14.00-20.00. 

Juhlapaikkana on Elina Mäkelän (os. Hyvämäki) kotitila Vihdin kirkonkylässä (sinne on mahdollista päästä myös julkisilla, kimppakuljetuksia voidaan järjestää tarvittaessa). Myös soittajien vanhemmat ovat tervetulleita. Tarjolla on ruokaa ja juomaa, siitä tietoa tarkemmin myöhemmin.

Ohjelmana muistelemme menneitä vuosikymmeniä ja nautimme toistemme seurasta. Jos joku haluaa esiintyä musiikin yms. merkeissä, areena on vapaa. Tuothan valokuvia yms. materiaalia menneiltä vuosilta. Ilmoittauduthan alustavasti mikko@triolimedia.com / 040 736 2536 2.2.2020 mennessä, jotta saamme kartoitettua juhlaväen määrän. Vietetään yhdessä ikimuistoinen päivä! 

Terveisin, Mikko Blomberg & Elina Mäkelä

PS. Jos sinulla löytyy vanhojen soittajien yhteystietoja, laitathan tätä viestiä eteenpäin